18.02.2016 17:13

Обръщение на Водстрой 98 АД

Видян 2843 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
Бизнесът реагира остро на новината за спрените търгове и обществени поръчки. Шефът на фирма "Водстрой 98" Иван Мирински изпрати до медиите обръщение по казуса. Ето какво казва бизнесменът.
 


Решението на премиера да отмени всички търгове за обществени поръчки с държавно участие за сетен път разпали интригантството и користните амбиции на един олигархичен кръг в България. Неговите системни манипулации чрез слухове и наши източници, ползването на черен пиар, инсинуации и чисти лъжи за въздействие върху общественото мнение не закъсняха. Не за първи път моята фирма Водстрой 98 АД е мишена на този псевдоинтелектуален клуб, чийто водач всъщност е най-младият бивш монополист с неясно минало и настояще.
На 17 февруари подвластните “бухалки” на въпросния разградски олигарх отразяват решенията на Министерския съвет със следното заглавие: “Борисов прекрати търг за 95 млн. лв. с участник Водстрой 98’’ . Внушението е ясно – моята компания е едва ли не прът в колелата на държавата, непреодолимо зло в рамковото споразумение за "Проектиране, авторски надзор и строителство на пътища в съответствие с нуждите на Южноцентрално държаво предприятие Смолян." Медийната група около този олигархичен кръг целенасочено се опитва да внуши, че Бойко Борисов спира търга именно заради моята фирма.
Часове по-късно същия ден правителството публикува стенограма от заседанието си, от която недвусмислено става ясно, че името Водстрой 98 изобщо не е било коментирано, както и имената на останалите участници в споразумението.
Цитираният случай е само брънка от поредица гнусни нападки срещу българската фирма, която вече близо 10 години е на водещи позиции в строителния бранш, спазва законите и изпълнява стриктно задълженията си към обществото и администрацията. С нестихващ нездрав ентусиазъм олигархичните слуги на капитала се мъчат да свържат Водстрой 98 АД с определени влиятелни политически фигури. Въпреки че аз и екипът ми многократно сме ги опровергавали, усилията по нашето омаскаряване продължават със завидно постоянство. До вчера тиражират лъжите на банков крадец, а днес твърдят, че трупаме милиарди на гърба на българския данъкоплатец.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и