01/03
14.02.2016 16:46

Кобилкина изненада влюбените с флашмоб

Видян 1471 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  В деня на любовта и виното София Ринг Мол подготви вълнуваща програма с много изненади и подаръци за своите посетители. Десетки хора се бяха събрали, за да се срещнат с известната сексоложка Наталия Кобилкина, когато организаторите на събитието ги изненадаха с флашмоб с оперно пеене. Солистките от Софийската опера и балет – Александрина Стоянова и Цвета Сарамбелиева зарадваха посетителите на мола със страхотния си глас. Те са познати на публиката от участията си в представленията: Турандот, Евгений Онегин, Аида, Любовен елексир и Селска чест.


След това Наталия Кобилкина зарадва почитателите си с безплатен семинар на тема: 10 начина за привличане на любов. Известната семейна терапевтката проведе отворена дискусия на актуална за празника тема. Тя даде ценни съвети за всички начини, по които можем успешно да привлечем и задържим любовта в живота си и да бъдем щастливи.


Изненадите от София Ринг Мол не свършиха дотук. За доброто настроение на посетителите в интервала от 15,30 до 17,00 ч. се погрижи известният танцьор от предаването Dancing stars Атанас Месечков. Заедно със своята трупа той демонстрира атрактивни танци и даде възможност на всички присъстващи освен да се забавляват и да научат заедно с него някоя нова танцова стъпка.


Понеже 14-и февруари не може без вино, София Ринг Мол подготви за своите посетители специален кът, където известни български винарски изби представиха продуктите си и предлагаха безплатни дегустации през целия ден. За настроението на посетителите се погрижи и Цецо Елвиса, който изнесе мини концерт в Бъргър Хаус.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв