Свързани новини

10.02.2016 14:35

Костови, ДСБ, мъжът на вицето Бъчварова – крупни вложители в КТБ

Видян 2411 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Иван и Елена Костови са с общо 7 влога за над 700 000 лв. във фалиралата КТБ. Партията на Костов и Радан Кънев – ДСБ, гръбнакът на Реформаторския блок, е държала три депозита за общо 275 966 лв. Докато протестираха срещу КТБ, правителството на Орешарски, което банката крепеше, олигарсите и задкулисието, в банката са държали немалки суми също видните реформатори и лидери на блока в Столичния общински съвет в момента Трайчо Трайков и Прошко Прошков чрез съпругата си. Над половин милион депозити в трезора има Веселин Тодоров – основен спонсор на Движение България на гражданите и негов кандидат-депутат, заедно със съпругата си. Влогове в КТБ за повече от 150 000 лв.е държал и Даниел Вълчев – неформалният лидер на ДБГ, сив кардинал на Кунева и наричан още „Цветан Цветанов на Реформаторския блок”, чийто издател и приятел е Тодоров. Малко под 100 000 евро в КТБ има заместник-министърът на вътрешните работи от втория служебен кабинет на Плевнелиев и останал в сегашното правителство Филип Гунев.


Семейството на неговата шефка Румяна Бъчварова също може да се похвали със солидни спестявания в КТБ. Съпругът на вицето на Бойко Борисов има 4 влога за общо 75 944 лв. в банката на Цветан Василев, срещу която жена му така усърдно протестираше.


Много принципни личности като несменяемата в Съвета за електронни медии и смятана за пиар гуру на президента Мария Стоянова също са доверили спестяванията си на банкера – беглец. В това число поставяме и съдия Капка Костова – една от най-големите боркини за реформи в правораздаването, която има в КТБ влог от 103 386 лв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и