01/02
08.02.2016 09:31

Гледайте Кралски особи

Видян 2688 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Защо смятам, че единственото, което става за гледане по нашите телевизии в момента е Кралски особи ли? Ще ме разбере всеки, който харесва Къща от карти и Правителството - два ужасно подценени от родните тв програмисти сериала от висока класа, които са много повече от това, което обичайно наричаме "сериал". Нищо общо с турските и с всякакви докторски или крими манджи и бози, с които ни заливат отвсякъде.
Кралски особи от една страна не е претенциозен - ще се хареса на любителите на светски хроники, дворци, фешън изблици и партита с шампанско на яхти, готини екранни мацки и типчета, просто на Англия или на монархията. И предупреждавам - никаква буквалистика.



  От друга страна е коктейл от приятно чувство за хумор - хем брит, хем леко, от някакви политически и други ( дори криминални и секс) интриги, обаче разгледани иронично и понякога даже саркастично. Нали знаете - трябват ни по 20 усмивки на ден, за да бъдем щастливи. Е, всяка серия ги гарантира. Вътре има и фраза, която присъства във всеки епизод като самоирония: "Има слаба вероятност да ме разсмеете". Добре казано, а?!
За още по-дълбоките наблюдатели има добра новина - под повърхността The Royals е дисекция на едно общество в криза, което започва да осъзнава своята безсмисленост или несъстоятелност - все едно коя дума ще изберете - което е 50% шанс, че проблемът може да намери решение.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.