28.01.2016 10:26

Ревнивец закла две жени в столичния квартал Надежда

Видян 1319 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   
 Кървава драма разтърси столичния квартал Надежда вчера. 53-годишен мъж уби майка и дъщеря, а след това се самоуби. Трагичният инцидент е станал минути след 2 часа в четвъртък. Сигнал в полицията е подал лично убиецът на жените.  Той хладнокръвно съобщил на ченгетата, че е заклал две жени и след като затвори телефона, ще се самоубие. Към адреса, от който се обадил мъжът, незабавно за изпратени екипи на полицията и Бърза помощ. Пред единия от входовете на бл. 145 в квартала, те намират безжизненото тяло на 53-годишния, който подал сигнала. В апартамента на 6-ия етаж в сградата открили окървавените тела на две жени - на 45 и на 20 години. Зверското убийство е извършено с нож, който е намерен в жилището. Майката и дъщерята са починали в следствие на множеството прободни рани.



По данни извършителят на двойното убийство имал връзка с по-възрастната жена. Мъжът бил от Перник и идвал често в жилището, където е извършено престъплението. Съседите от входа обясняват, че го познават много бегло. По думите им апартаментът бил нает от майката и дъщерята. В нощта на адската трагедия никой не е чул викове и крясъци.
Вчера часове след като огледът на криминалистите приключи обстановката около блока наподобяваше сцена от филм на ужасите. Кървавите следи в снега, където е паднал мъжът, след като се е хвърлил, все още стояха.



53-годишния няма криминални регистрации в полицията. Според криминалистите версията за случая е болезнена ревност.
Загиналата жена има още една дъщеря, която е на 12 години и спяла в съседната стая по време на кървавата баня, предаде 24 часа. Убиецът, който е оставил предсмъртно писмо,  моли момичето да бъде дадено за отглеждане при негов приятел.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева