Свързани новини

18.01.2016 16:59

Свидетелят срещу братя Галеви е починал от отравяне с газ

Видян 1354 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според химическата съдебно-медицинска експертиза таксиметровият бос от Дупница Пламен Миланов и секретарката му Теодора Димитрова са се натровили от въглероден оксид, съобщиха от прокуратурата. Установено е и наличие на карбоксихемоглобин в кръвта на жертвите. Характерното тук е, че пострадалите не могат да излязат на чист въздух или да спрат източника, отделящ отровния газ, поради свързването на СО с мускулатурата.


Припомняме, Пламен Миланов бе ключов свидетел срещу братя Галеви, които бяха осъдени на 7 и 5 г. затвор. Той ги обвини, че в продължение на 3 г. е бил подложен на тормоз и рекет, който плащал, за да може да работи. Окончателно причината за смъртта на Миланов и Димитрова ще стане ясна след излизането на комплексната експертиза.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп

овен

Имате безброй много идеи

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде