16.01.2016 20:01

3-ма бежанци изнасилиха 13-годишна в Берлин

Видян 2601 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Трима "бежанци" са пресрещнали пред метростанция, отвлекли са с  кола, а след това са изнасилили на общия матрак у тях 13-годишно момиче в Берлин. В града имаше протести, тъй като се разбра, че след оплакването на семейството в полицията, служителите на Меркел са натискали момичето да "признае", че само е провокирало мъжете. Сцената се разиграла вчера в 6,45 призори, когато малолетната девойка отивала на училище и искала, както всяка сутрин, да вземе S-бана. Детето е на име Лиза и е поредната девственица, насилена от нелегални емигранти от Близкия Изток, нахлули в Европа през последната година. Австрия в тази връзка въведе строг граничен контрол, включително и на браздата с Германия и временно излезе от Шенген. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се