10.12.2015 15:57

Плащаме по над 8 бона на месец на състудент на Цветанов и мъжа на Цецка в РВД

Видян 5572 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Известният лаф, че като се гледам какъв съм учител, ме е страх да отида на лекар, може да намери нова форма. Състудент на Цветан Цветанов и съпруг на скандалната съдийка Владимира Янева с диплома на учител по физкултура е зам. генерален  директор на Ръководство въздушно движение – най-богатата държавна фирма у нас. Илия Манолев обаче не е единственият абсолютно некомпетентен, но затова пък получаващ над 8000 лева месечна заплата служител на предприятието, което отговаря за насочването на полетите на Летище София. Зам.-шеф на административната дирекция на фирчмата, очакващ всеки момент да се пенсионира началничката и да се възцари като титуляр, е съпругът на председателя на парламента Цецка Цачева Румен Данговски. Той няма квалификация нито за авиодиспечер, нито за администратор, тъй като в Плевен е бил архитект на гробищния парк, докато жена му е била юрисконсулт в управляващата го община.


Трудоустроени в същото предприятие са и други близки на Цветанов, разкрива Уикенд. Секретарката му като зам.-кмет на София и министър на вътрешните работи Десислава Замфирова е член на управителния съвет там. Срещу не повече от четири заседания на борда на месец, тя взема 8500 лв., на месец пише вестникът. Към хората на Цецо минават също съпругата на дясната му ръка по времето в МВР Станимир Флоров, която е главен експерт по сигурност, явно с квалификацията на жена на мъжа си. Щерката на Веско Маринов – Йоана, също е трудоустроена в РВД. Там е и съпругата Веселина на близкия до Цветанов бивш данъчен и зам.-шеф на НАП в първото правителство на Борисов – Тошко Тодоров, който в момента порасна до зам.-шеф на Сметната палата. Тя е издигната чак до председател на борда на дружеството. Бившият шофьор на транспортния министър Московски – Георги Димов, също се радва на облагите на служител в РВД. Близки на депутати и сановници от БСП, НДСВ, на прокурори и ексминистри на транспорта от Виденов до Царя също са на хранилка във Въздушно движение, без да имат хал хабер от тази отговорна и опасна работа, част от европейската система за сигурност, на която на управляващите май не им пука много.
Важно е да се отбележи, че освен средна ДЪРЖАВНА заплата от 7274 лв. от джоба на всеки от нас, всеки от 1102 души на щат в РВД взема средно 624, 75 лв. бонуси – т.нар. „социални надбавки” в бюдежта на фирмата – пари за храна, дрехи, почивки. Общо един служител реално се ползва от 8 бона на месец (7898,75 лв.) народна пара! Плащат им се и езикови курсове в Англия за наша сметка.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на текущите проекти

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на