Свързани новини

08.12.2015 09:52

Взрив на автобусна спирка рани няколко души в Москва

Видян 944 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Няколко души бяха ранени снощи в Москва при експлозия на взривно устройство на автобусна спирка, недалеч от Червения площад, съобщи БНР.


Причина за взрива на една от централните московски улици Покровка е станал 50 грама тротил. Бомбата е била хвърлена на спирка на градския транспорт от преминаваща кола. Вследствие на взрива са пострадали три жени и един мъж. Две жени са на 28 и 29 години и са приети в болница, третата жена, която е с по-леки наранявания, е на 42 години. След преглед от медицинския екип тя е била освободена. Четвъртият ранен е бил млад мъж, който сам е тръгнал да търси помощ.


Ръководителят на Главното управление на Министерството на вътрешните работи в руската столица заяви, че експертите работят по разкриването на причините за взрива.


Органите за сигурност бяха затворили московската улица Покровка, която се намира само на един километър и половина от Кремъл.


В руската столица от няколко седмици има засилени мерки за сигурност заради възможни атентати, за което специалните служби на страната дадоха предписания за поведение в обществения транспорт и на публични места.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион