30.11.2015 17:49

Срещу оръжие ли вземаме петрол от ИДИЛ?

Видян 1522 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Френският политолог Тиери Мейсан твърди, че Украйна и Израел купуват нефта на ИДИЛ. Към тях можем да добавим и България, и Турция. Общото за всички тези страни е, че са износителки на оръжие.


За страната ни това вече се доказа. Ние изнасяме оръжие за ИДИЛ с посредничеството на САЩ, а това бе потвърдено и от Ройтерс, и от Америкнското посолство у нас. Към това можем да добавим и последните разкрития на председателя на Българската петролна и газова асоциация Валентин Златев. Преди дни той съобщи, че сивият пазар на горивата е 30 %, затова някои бензиностанции могат да си позволят да продават по-евтино. Явно този нелегален петрол идва точно от ИДИЛ. А връзката е очевидна – ние им даваме оръжие, а те на нас - нефт.


Припомняме, че Ройтерс и Американското посолство заявиха, че страната ни е доставчик на оръжие "за" умерената опозиция. Където се оказва, че са и сирийските тюркмени, които  гръмнаха руския парашутиращ пилот и затрили православния град Маалула са именно от нея. А в началото на Арбската пролет, заедно с турските специални части, изклаха свещеници и  унищожиха православните храмове в Маалула.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци