Свързани новини

26.11.2015 17:37

Ще глобяват българи, но НЕ И ТУРЦИ

Видян 5379 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Най-големите европейски експерти в областта на пътните системи коментираха пред 19 минути не само големите теми, но и един дребен, но показателен детайл, свързан с това къде сме ние и какво ще ни донесе замисляната нова система за пътните такси по съвет на Световната банка.


България все още не е член на EUCARIS - софтуерното приложение към Европейската информационна система за превозни средства и свидетелства за управление. Освен това, не всички страни членки на ЕС участват в EUCARIS. Всяка държава самостоятелно решава до каква степен участва. Т.е. предоложената „система за правоприлагане“ ще функционира


само за нарушители на превозни средства, регистрирани в България


 


Всъщност, по отношение на правоприлагане на ниво ЕС би следвало да се прилага Директива (ЕС) 2015/413 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 11 март 2015 година за улесняване на трансграничния обмен на информация относно пътнотранспортни нарушения, свързани с безопасността по пътищата.


Обменът на данни, съгласно настоящата директива следва да се основава на съществуващи софтуерни приложения, които следва същевременно да улесняват докладването от държавите - членки до Комисията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на