25.11.2015 18:23

Изтеглят конгреса на БСП на 31 януари

Видян 1383 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Изпълнителното бюро на НС на БСП взе решение да свика заседание на Националния съвет на партията на 28 ноември от 11.00часа. На него ще бъдат обсъдени актуални политически въпроси и произтичащите от тях задачи на БСП.


     


    ИБ на БСП взе решение да предложи на Националния съвет да вземе решение за организация и подготовка на 49 Конгрес на БСП, за да може във възможно най- кратки уставни срокове да се проведе следващото редовно заседание на Конгреса. Съгласно Устава на БСП/чл.31 т.1 и т.6д/ до 31 януари 2016г. трябва да се установи количественият и качествен състав на партийните организации.


         


    ИБ на БСП предлага на Националния съвет да насрочи пълен цикъл отчети и избори в основните, районни, градски и общински партийни организации от 1.02.2016г до 10.04.2016г. , както и 49 Конгрес да се проведе в периода от 11.04.2016г до 30.04.2016г. ИБ на БСП предлага Националният съвет и Общопартийната контролна комисия да осигурят уставно протичане на отчетно-изборната кампания в БСП.  Предлага се още през януари Националният съвет на БСП да определи дневен ред, дата, час и място за провеждане на 49 Конгрес на БСП;нормата на представителство  на форума; политическите цели и съдържание на отчетно-изборната кампания; да определи състава на комисиите, които да подготвят документите за Конгреса.


    


    ИБ на НС на БСП взе решение за състава на комисия от 29 човека с наименование „България и БСП- състояние и перспективи за развитие”. Тя е по решение на 48 Конгрес.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци