Свързани новини

19.11.2015 10:26

Автоматите, използвани от терористите в Париж, са български

Видян 2766 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Автоматите Калашников, с които е извършено нападението в Париж на 13 ноември, са българско производство. Това съобщи БНТ, като се позовава на отлично информиран източник от българските спецслужби.
Тази информация идва само 5 месеца след взрива на полигона в Анево. Както 19' писа, тогава Ройтерс съобщи, че американците, които пострадаха при инцидента, са тествали оръжия за сирийската опозиция. И посолството на САЩ в София разкри, че янките са работели по договор за Сирия. Припомняме, че използваният терен бе на ВМЗ Сопот.

Последното разкритие доказва, че ние уж въоръжаваме умерената опозиция, а с нашите автомати стреля Ислямска държава
. А посредничеството очевидно се извършва от US фирми.

След нападенията в Париж, три автомата Калашников бяха открити в един от автомобилите, използвани при атентатите край Сена. Колата е била изоставена в предградие на френската столица. Черният Сеат е бил паркиран на място, където до преди няколко години е имало джамия.
 
Припомняме, че в западни медии се появиха и  публикации, че с произведените, в родната държавна фирма Арсенал, оръжия се въоръжава Ислямска държава. Естествено тази информация бе категорично отречена директора на завода Николай Ибушев.

Но доклад на частните анализатори от Conflict Armament Reseаrch (CAR), финансиран от Европейския съюз през 2014 г. категорично доказа, че ИДИЛ не просто воюва с българско оръжие, тя активно ползва и най-новите боеприпаси, произведени у нас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и