Свързани новини

06.11.2015 12:06

Бунтът на служителите в МВР не стихва

Видян 3494 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Бунтът на униформените не стихва. Те заявяват, че са мотивирани да отстояват своите интереси до последно. Вчера вечерта служители на полицията излязоха на протест срещу орязването на техните социални придобивки от правителството. Стотици полицаи блокираха Орлов мост, пропускат се само линейки. Те настояват за подобряване на условията на труд.


  „Управляващите ограбват нашите компенсации за отнети граждански, политически, икономически и социални права. Ние нямаме правата на останалите граждани. Нямаме право на стачка, нямаме право на втора работа, нямаме право да имаме фирма и да изкарваме допълнително пари“, заяви един от протестиращите полицаи, пожелал анонимност. Негов колега се оплака, че „има репресии срещу служители на МВР“.


Той разкри, че се опитват да ги сплашат чрез образуване на дисциплинарни производства. Също така се организират спешни операции в районните управления и затова част от колегите на са на протести. Друг служител на реда заяви, че е дошла заповед от министъра на вътрешните работи, в която е посочено, че ще се търси дисциплинарна отговорност от протестиращи полицаи. „Всички ще бъдат изкарани на светло и ще бъде търсена персонална административно-наказателна отговорност по Етичния кодекс и Закона за МВР за нарушение на служебната дисциплина и уронване престижа на МВР“, каза той и добави, че ще се гледат видеозаписи с протестиращите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева