Свързани новини

03.11.2015 16:10

Стотици униформени са на улицата заради Бюджет 2016

Видян 2123 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стотици полицаи от различни управления в столицата се събраха пред главния вход на Министерството на финансите и чакат вътрешният министър Румяна Бъчварова и финансовият – Владислав Горанов да излязат от сградата.


Бъчварова и Горанов дадоха съвместен брифинг в сградата на МФ във връзка с орязването на обезщетенията на служителите в сектор „Сигурност”. Полицаите, които са пред МФ, казаха, че ще стоят там колкото е нужно. В сградата влезе и главният секретар на МВР Георги Костов, съобщава Гласове.



От синдикатите в МВР обявиха, че са одобрили служителите в сектора да протестират както намерят за добре в моментите, когато не са на работа.

Пред Министерството на финансите се развяват два плаката, на единия пише „Заедно можем повече”.

Аз вярвам, че всеки човек има правото да вземе най-доброто за него решение и не мога да обвиня тези, които си подават рапорт за напускане, заяви Румяна Бъчварова.

Обръщам се към тези служители на МВР, които се колебаят в момента да си дадат сметка, че разликата в сумата на тези обезщетения би им позволила да живеят без работа по-малко от една година. Оставайки, макар и с по-ниски обезщетения, на работа в МВР, те получават сигурност, възможност за кариерно развитие, означава и възможност за увеличаване на разходите и на трето място, макар и непряко като влияние, възможност да работят при по-добри условия, каза още Бъчварова на пресконференцията с финансовия министър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се