02.11.2015 11:59

Борисов гневен на реформаторите: Спрете да се пъчите!

Видян 1442 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Стига сте се пъчили! Вземете се в ръце! Не ми говорете глупости! Изборите показаха, че с ГЕРБ няма кой да се мери!". С тези думи лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов се обърна към реформаторите по време на пресконференцията след втория тур на изборите.

 Поводът бе грозната разправия между формациите в Плевен и невъздържаните обиди, които съпътстваха предизборната кампания в града, предаде Епицентър.бг.  Гневът на Борисов беше насочен както към Радан Кънев, който малко преди пресконференцията на ГЕРБ, обяви "победата на реформаторите в Плевен"  като историческа, така и към здравния министър Петър Москов, който по този повод гордо написа във Фейсбук: "Плевен падна!". "Да бъдат по-смирени и по-толерантни“, посъветва ги той. И добави: "Искам да прекарам тази държава в едно много трудно време към успех".
„Положих огромни усилия да загубим Плевен, за което ми се сърдят съпартийците. Но да говорят, че паднал Плевен като при пашата", възмути се той.
Дърпах юздите на партията да не спечелим още повече. Колко пъти отидох в Плевен, Пловдив, Добрич! Знаете ли кога щяха да бият в Плевен, ако бях се ангажирал", попита риторично премиерът.
Той припомни, че в правителството партия ГЕРБ не може сама да прави рокади. Борисов каза, че след изборите с партньорите от РБ, АБВ и ПФ ще седнат на масата, за да решат дали ще има персонални промени в състава на Министерския съвет.
„Тези избори показват, че излъчен от ГЕРБ кандидат на президентските избори има огромни шансове“, добави той.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи