Свързани новини

20.10.2015 14:22

Русия: Войната в Сирия няма да е дълга

Видян 1460 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Военната операция, която водим в Сирия няма да продължи много дълго, каза председателят на горната камара на руския парламент Валентина Матвиенко, предаде РИА Новости. Ръководителят на Съвета на федерацията в кулоарите на Асамблеята на Интерпарламентарния съюз в Женева се спря върху действията на представяната от нея държава в близкоизточната страна.


"Не мисля, че операцията на нашите военновъздушни сили ще продължи прекалено дълго. Нейният срок ще се определи от резултатите на нашите усилия в борбата срещу Ислямска държава (ИД) и международния тероризъм", предположи тя по време на форума в швейцарския град. Законодателката също бе категорична: Русия няма да предприема сухопътна операция в Сирия и действа в рамките на международните правни норми. Москва започна акция срещу Ислямска държава на 30 септември след като парламентът одобри единодушно искането на президента Владимир Путин за изпращане на армейски части извън пределите на страната.


Руското военно министерство заяви, че за изминалото денонощие военните самолети са разрушили тренировъчен лагер на ИД, както и още над 40 обекта на джихадисти. По данни на Москва силите на екстремисти разположени край Дамаск са започнали да се оттеглят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне