01/02
02.10.2015 11:14

Фандъкова: Кръговото кръстовище на Лъвов мост е отличен пример за работата ни

Видян 1282 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Пример за видимите резултати на нашата работа е изцяло новото кръговото кръстовището на „Лъвов мост”, което изградихме в район „Сердика”. По този начин значително се облекчи трафика в района, а това намалява и вредните емисии, което е наш основен приоритет.  Освен това обновихме изцяло бул. „Княгиня Мария Луиза”,  изградихме и велоалея, която свързва центъра със северните квартали на столицата” , това коментира Йорданка Фандъкова  - кандидат на ГЕРБ за кмет на София при среща с граждани от район „Сердика”.



 Фандъкова се включи и в доброволческата инициатива „Моето здраве”, която бе организирана от районната организация на ПП ГЕРБ – район „Сердика“ и студентите от специалност „Медицинска сестра” към Медицински университет – София. По време на инициативата гражданите имаха възможност да получат съвети за здравословен начин на живот, а на желаещите бе измерено и кръвното налягане. Фандъкова представи и новите проекти, с които ще се гарантира дофинансирането на общинските болници за дейности, които не се заплащат от НЗОК. „Продължаваме инвестициите в нова медицинска апаратура“, подчерта тя.
 Фандъкова представи екипа си в район „Сердика” в лицето на кандидата за кмет – инж. Тодор Кръстев и кандидатите за общински съветници – Зафир Зарков, Васил Йорданов и Елизабет Петрова.    



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост, за