01/03
18.09.2015 15:47

115 деца повече в ОДЗ № 18 след успешен ремонт

Видян 1840 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кметът на район Средец Вергиния Стоянова се срещна с родителите на децата в  ОДЗ №18 и ОДЗ №77 , за да обсъдят началото на активната работа на градините след летните ваканции.


 


ОДЗ №18 има новата сграда, която побира 3 нови групи, има  физкултурен салон,  външен асансьор за хора в неравностойно положение, а на двора са построени 4 нови детски площадки и отделно футболно игрище.  Стоянова каза, че започва основен ремонт на старата сграда на градината. „Намерихме и удачен вариант за изхранването, кухнята и персонала са преместени в Детска ясла №1, където ще се готви и 3 пъти дневно специализиран транспорт ще докарва храната, още топла“, обясни директорът на градината Драга Шопова.

„Ремонтът ще продължи 10 месеца, след което реновираната сграда ще поеме 7 групи и с тези в новата сграда - общо градината ще бъде с 10 -11 групи. С това броят на децата ще се увеличи със 115, което е голямо постижение, предвид недостига на места“, каза Стоянова.

В ОДЗ 77  Стоянова обеща да задейства работата по ремонта на таванското помещение и да проучи възможностите за намирането на помещение за филиал на градината поради големия брой деца.













Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!