01/02
15.09.2015 15:21

Вече ще ни трябват визи, за да стигнем до Женския пазар

Видян 4210 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Вече ще ни трябват визи, за да стигнем до Женския пазар“. Така депутатката от Атака Магдалена Ташева коментира пред Нова телевизия проблема с мигрантите на местно ниво и европейската перспектива. И наистина, в тази централна зона на София все по-рядко се чува българска реч.


По лично настояване на столичния кмет Йорданка Фандъкова в района на Женския пазар ще бъдат разположени допълнителни патрули на МВР. Те ще следят за спазването на обществения ред и ще се грижат за сигурността на гражданите.


 „Няма никакво съмнение, че преселението на бежанците е организирано. Имате действия, съвместни – ръка за ръка между определени кръгове в Брюксел и трафикантите, които са под контрола на САЩ от години”, допълни Ташева. Тя  поиска да бъде изградена бетонна стена по границата с Турция, което щяло значително да ограничи бежанския поток към страната ни.


„Всеизвестна истина е, че 99% от бежанците идват от Турция. Достатъчно е да се видят репортажите по Си Ен Ен, където репортерите държат микрофони и разказват колко нещастни са бежанците. Вие трябва да се занимаете с историята на исляма. Тези хора не са бягали през полетата на смъртта. Те идват от лагерите в Турция”, каза още атакистката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец