08.01.2009 11:23

Нов полицейски участък ще строят в Благоевград

Видян 1269 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първите автомобили “Ситроен”, закупени със средства от ЕС за укрепване на външната граница на съюза, ще бъдат връчени в ОД МВР – Благоевград утре, 9 януари, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от БГНЕС.


Министърът на вътрешните работи Михаил Миков ще направи първата копка на строежа на нов полицейски участък в благоевградския квартал “Струмско” и ще посети фирмата “Струма текс”, където се шият полицейските униформи
Общо 200 автомобила “Ситроен Ксара Пикасо” на стойност 4 318 472 лв. /с ДДС/ бяха закупени със средства от европейски програми по инструмента Шенген за укрепване на капацитета на външната зелена граница на ЕС. Половината от автомобилите, които са оборудвани със специални термовизьорни устройства за денонощно наблюдение, ще бъдат разпределени в службите на граничната полиция. Останалите 100 ще попълнят автопарка на районните управления на МВР в областите по границите ни със Сърбия, Македония и Турция.
Първите осем автомобили ще бъдат връчени от министъра на вътрешните работи Михаил Миков, генералния комисар Павлин Димитров и директора на ГДГП Красимир Петров на благоевградските полицаи и граничари. Церемонията ще започне в 10.30 часа в двора на “Пътна полиция” при ОД МВР – Благоевград. В 11 часа министър Миков ще направи първата копка на строежа на нов полицейски участък в квартал “Струмско”, а в 12 часа ще разгледа завода на фирмата “Струма текс”, която изработва полицейските униформи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на стрес


Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на