Свързани новини

04.08.2015 13:40

Разводът на Кобилкина - заради порно актьор

Видян 4201 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наталия Кобилкина се развежда, а зад развода й стои не друг, а един от актьорите от филмите за възрастни. Рускинята е загърбила съпруг и семейство, заради съпруга на Еделвайс, Алекс Ломски. Преди дни Кобилкина заяви, че слага край на брака си със съпруга си Делчо. Но отрече в отношенията им да е замесен трети човек.Кобилкина е паднала в ръцете на мачото Алекс Ломски, който се препитава като актьор в розовия жанр. Именно заради него тя е подала молба за развод, пише „Всеки ден“. За приятелския кръг на Кобилкина никога не е било тайна, че отношенията между нея й съпруга й Делчо Добрев не вървят по мед и масло. Всъщност рускинята се омъжила за нашенеца, само и само да се ползва от облагите като гражданин на ЕС.


 


В началото на брака им и двамата били доволни - мъжът й разполагал с домакиня и партньорка в спалнята, а Наталия придобила статут на европейка. С нарастването на популярността й Кобилкина доста се променила. Рускинята се оказала в позиция „мъжът в къщата“ и започвайки да печели повече от Добрев, все по-често се чувствала не на място в общия им дом. И докато съпругът й мързелувал у дома, Кобилкина се превърнала в машина за пари, печелейки по 50 000 лв на месец.


 


Липсата на деца, фактът, че превъзхожда мъжа си, както и славата накарали Кобилкина да започне да се оглежда навън. Вниманието й приковал Алекс Ломски, известен с изявите си в особен жанр филми, както и с ролята си на съпруг на Еделвайс. Преди няколко месеца нашенецът се запознал случайно с Наталия и напук на уж сериозните отношения с красивата си съпруга той се впуснал в авантюра с руската сексоложка.


 


Запознати коментират, че Ломски просто използвал Кобилкина, тъй като е свикнал жените му да го издържат. От своя страна сексоложката била доволна от представянето му в спалнята и не пестяла средства по него. „От много време Кобилкина не е хлътвала така по някого. На всички им е ясно, че той я използва за пари, но буквално я е ударила сляпата неделя и тя харчи с широки пръсти по Алекс. Купи му нов лаптоп, преобзаведе му гардероба с маркови костюми“, споделят запознати от обкръжението на новата двойка. „Милата Наталия! Тя дава съвети на хората за любовния им живот, а в случая самата тя има нужда от консултация, та да си отвори очите за какво става дума“, потресени са нейни приятели.


 


Циничното в цялата ситуация е, че май във връзката все пак са трима. Ломски не е прекратил отношенията и с бившата си жена Еделвайс, въпреки че вече е с Кобилкина.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв