18.07.2015 20:07

Варненският кмет припадна, но от жегата ли?

Видян 2386 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кметът на Варна Иван Портних, млад човек, припадна по време на честванията на годишнината от рождението на Васил Левски. Припомняме, че температурите по морето днес са с няколко градуса по-ниски от тези в останалите райони на страната и не прехвърлят 30-те градуса. Официалното обяснение на властите за инцидента с градоначалника е жегата. Местният сайт АФЕРА обаче се съмнява в тази версия:"Наши източници в Билдинга потвърдиха това, съобщавайки, че Иван Портних даже е взел участие във важна политическа среща, отнасяща се до неговата кандидат-кметска кампания.

Олюляване, прихващане, падане възнак, обливане с вода – това гърми и трещи в социалните мрежи. Разбира се, че злорадстването на някои гневни варненци е неуместно.


В същото време избирателите на „морската столица“ имат право да знаят дали кандидат-кметовете са здрави, дали не злоупотребяват с алкохол и наркотици, дали не им се налага да употребяват антидепресанти.


Искрено желаем здраве и бодрост на варненския кмет и вече да внимава в жегите – даже и при откриването на обновения шадраван на центъра…Инцидентът с кмета на Варна вероятно ще изпрати основните претенденти на спортните площадки, за да покажат колко са здрави, да видят всички какви мачовци са. Препоръчително ще бъде за главните съперници на нарочения за тотален фаворит Иван Портних да убедят варненци във физическото и психическото си здраве". 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.