Свързани новини

12.07.2015 18:07

Туск отмени срещата на ръководителите на ЕС

Видян 1165 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск отмени срещата на правителствените ръководители на Европейския съюз. Извънредно следобед ще заседават лидерите на страните от еврозоната.

Това стана в момент, когато започва срещата на финансовите министри от еврозоната в Брюксел за намиране на решение на кризата в Гърция. А председателят на еврогрупата Йерун Диселблум е бил принуден да прекъсне заседанието й заради спор между финансовия министър на Германия Волфганг Шойбле и президента на Европейската централна банка Марио Драги. Когато Драги е започнал да говори за гръцкия проблем, Шойбле го е прекъснал с думите: „Не губете време за глупости“. За да свали напрежението, Диселблум е обявил прекъсване на заседанието.

Преди два дни Доналд Туск предупреди, че Гърция и нейните кредитори имат последен шанс за постигане на спасителна сделка.

"Без единство около Гърция след четири дни ще се събудим в различна Европа. Това наистина е последното предупреждение за Гърция и за нас и последния ни шанс", заяви Туск пред ЕП в Страсбург, където гръцкият премиер Алексис Ципрас по-рано обеща напредък след няколко неползотворни месеца.




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец