29.05.2015 15:10

Павлова: Ремонтите на магистралите са по план

Видян 424 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всички ремонти по автомагистралите в България се движат по план. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова по време на конференцията, посветена на "Кохезионната политика 2014 - 2020 г. - предизвикателства и перспективи".


"Има малки усложнения заради едно допълнително съоръжение, което се налага направим, извън двата големи виадукта, които правим на АМ "Хемус". Имаме да довършим виадуктите "Бебреш" и "Елешница". На няколко километра от "Елешница" има друго съоръжение, което е в аналогично лошо състояние, така че трябва да добавим и него, а нямаме допълнителен ресурс. Това е едно от предизвикателствата, но ние сме длъжни да го ремонтираме. В момета то също е частично затворено за движение", посочи Павлова, цитирана от "Фокус".


Тя обясни, че интензивно се работи по няколко моста на АМ "Тракия", намиращи се в участъка от 5 до 90 км. "Там трябва да се правят допълнителни проучвания, за да се установи дали трябва да се подменя основата и изолацията. Самите ремонти, по отношение на магистралната част, ще бъдат завършени на 1 юли. Тези съоръжения, които касаят подмяна на изолация или нови греди, се изисква повече технологично време. Може да има няколко участъка от 200 - 300 метра, които ще бъдат затворени през юли, а някои и до края на годината", допълни Павлова.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв