28.05.2015 17:25

Окончателно: По 10 години затвор убийците на Севиля

Видян 590 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Върховният касационен съд остави в сила присъдата на столичните апелативни магистрати  за убийството на 19-годишната Севиля Райчева от София през май 2011 г. Решението не подлежи на обжалване и 


В средата на миналата година двамата подсъдими Антон Ангелов и Янка Младенова бяха осъдени на десет години лишаване от свобода при първоначален строг режим.


На първа инстанция Софийският градски съд прати Антон Ангелов зад решетките за 10 лета, а неговата съучастничка - Янка Младенова бе оправдана. В последствие обаче магистратите от САС постановиха девойката също да бъде задържана. 


Припомняме, че жестокото убийство бе извършено в столичния кв. Люлин преди 4 години. Според държавното обвинение Антон Ангелов и Янка Младенова са влезли в дома на Севия, когато била сама. Те решели да откраднат златните й бижута. 


Янка била добра приятелка със Севиля и нахлуването в дома не представлявало трудност. 


С влизането си Антон хванал Севиля и я изнасилил, а след това съучастничката му наръгала с нож шест пъти в корема жертвата. Същото направил и младежът, и така докато намушкванията по тялото на Райчева не станали 40.  След това съучастничката взела картонената кутия със златни бижута и е излязла, а Ангелов останал в апартамента с убитата Севиля. 


Шокиращите разкрития с изнасилването и жестокото намушкване с нож на жертвата направила самата Янка, която дори не се разкаяла за стореното, припомнят съдебните заседатели. 


Опитите на защитниците на Янка и Антон да докажат, че клиентите им са с психични отклонения удариха на камък и магистратите пратиха двамата убийци в затвора за по 10 години всеки. 





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се