19.05.2015 15:24

Цветанов и ГЕРБ подкрепиха ученически поход по стъпките на Ботев

Видян 3920 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Участието на великотърновски ученици в Националния туристически поход „По пътя на Ботевата чета” подкрепи председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, съобщи 24 часа.


По негова инициатива бе оказана финансова помощ на организаторите, за да заведат на 7-дневната проява 51 възпитаници на 8 търновски училища. Цветан Цветанов и народните представители от ГЕРБ Евгени Стоев и Клавдия Ганчева, кметът на старата столица Даниел Панов и председателят на Общинския съвет Николай Ашиков предоставиха лични средства на ръководството на Туристически клуб „Незабравка“ към Общинския комитет „Васил Левски“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.


„Сумите ще бъдат използвани за превоза на участниците, както и за транспортирането на многото туристически пособия и багаж по времето на целия поход“, обясни Дияна Паришева от Клуб „Незабравка“. Тя и колегите й потърсиха подкрепа от зам.-председателя на ГЕРБ по време на една от приемните, които той организира в региона.b


Благодарение на тази финансова подкрепа деца от Велико Търново ще могат да преминат по 120-километровата алея на безсмъртието от Козлодуйския бряг до връх Околчица.


Походът „По пътя на Ботевата чета“ се провежда ежегодно от 27 май до 2 юни. Той има изключително важно значение за патриотичното възпитание на младите хора, а у нас няма друго подобно събитие, категорични са организаторите.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци