Свързани новини

15.05.2015 14:35

Манолова: ВАС спира лимитите на болниците

Видян 1269 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Имам за Вас една лоша новина, а за гражданите една добра. Това, което не можаха да Ви убедят лекари, организации и опозиция, го каза ВАС - спира лимитите на болниците". С тези думи депутатът от БСП лява България Мая Манолова се обърна към здравния министър по време на днешния парламентарен контрол, цитирана от КРОСС.


 По думите й предложенията на Москов са неприемливи дори и от ВАС. „Съдът мисли, че тази методика затруднява и отлага прилагането на медицинска помощ и могат да настъпят вреди за пациентите. Това е оценка за Вашата методика", продължи Манолова. Според нея министър Москов е щял да бъде министър отличник преди 1989 година, когато е имало Обединени районни болници. „Това, което правите, е изумително и сте на път да вдигнете всички на крак, за да протестират срещу лимитите, обединението на болници, закриването на онкодиспансери", каза още Манолова.



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.