Свързани новини

23.04.2015 08:09

Докладът на ДАНС за КТБ върнат заради протестите?

Видян 1140 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Десислава Атанасова обясни, че няма обяснение защо докладът на ДАНС за финансовата стабилност на страната е върнат от правителството на Пламен Орешарски за преработка. Председателят на комисията за КТБ в парламента се усъмни, че може протестите по това време да са причината. А после призна, че не е сигурно съдържанието на доклада - дали наистина е за финансовата стабилност, което беше отречено от самия Орешарски.


 


"Дотук е ясно какво е правил или по-точно не е правил надзорът на БНБ. Уточнили сме с ДАНС какви са техните правомощия и какво са свършили през този период. В комисията имаме доклад на квесторите на КТБ, заместени от временни синдици, които пък вероятно ще станат постоянни. Орешарски идваше най-редовно в Народното събрание, за да прави отчети как държавата цъфти. През 2-3 месеца го правеше", заяви Атанасова пред БНТ.


 


Депутатката от ГЕРБ припомни за изчезването на секретни документи по времето на Станишев и се усъмни, че сега също вероятно са изчезнали такива, свързани с КТБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!