Свързани новини

16.04.2015 15:22

Цветан Цветанов дари 10 хил. лв. за саниране на училище

Видян 3597 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов дари 10 000 лева за саниране на училището в село Медени поляни, община Сърница. Средствата бяха събрани в специално поставена за целта урна, в която гостите на 50-годишния юбилей на Цветанов имаха възможност да направят своите дарения вместо подаръци. Сумата от 10 000 лева бе връчена на общинския ръководител на ГЕРБ-Сърница Саид Фере и на общинския съветник Мустафа Аликанов.


Изпълняваме ангажимента, който поехме пред жителите на Медени поляни и пред кмета на селото Абдула Абдулах, който заяви, че има желание училището да бъде възстановено“, посочи Цветан Цветанов. Заместник-председателят на ГЕРБ обясни, че за първия учебен ден през 2015 година училището ще бъде санирано. По думите му, през месец август ще започнат строителните дейности, за да не се нарушава учебния процес. 


„При нас зимата е сурова и санирането е необходимост. Изключително благодарни сме на г-н Цветанов, че въпреки загубата, която понесохме, си изпълнява обещанията и се грижи за региона. Такива политици почти ги няма, може би той е единственият“, заяви Мустафа Аликанов. Общинският ръководител на ГЕРБ в Сърница Саид Фере подчерта стойността на жеста на Цветан Цветанов. „От личен повод той подпомага децата на България. Дава на децата в нужда – както на тези в Медени поляни, така и на децата с аутизъм. Подпомага и спортуващите младежи“, каза Фере.


С дарението на последната част от парите, събраната за благотворителност сума на стойност от 70570  лева вече е напълно раздадена по предназначение, както бе заявено от Цветан Цветанов. 




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДжейЛо

ДжейЛо отмени концерти заради мижав интерес

Певицата Дженифър Лопес отмени няколко ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева