Свързани новини

16.04.2015 12:18

Цветан Цветанов дари 10 хил. лв. за провеждането на Международната младежка купа по планинско бягане

Видян 3550 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

10 000 лева дари председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов за подпомагане на организацията и провеждането на Международната младежка купа по планинско бягане на 27 юни в Смолян. Средствата бяха събрани в специално поставена за целта урна вместо подаръци по време на отбелязването на 50-годишния юбилей на Цветанов миналата седмица. Дарението бе връчено в присъствието на президента на Българската федерация по лека атлетика и първи вицепрезидент на Европейската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов и председателя на Комисията по планинско бягане в Българската федерация по лека атлетика Димитър Кисьов.


От Българската федерация по лека атлетика благодариха на Цветан Цветанов както за подкрепата за организацията на Международната купа по планинско бягане, така и за това, че винаги в труден момент подкрепя българските лекоатлети. „чест прави на г-н Цветанов, че с това дарение подпомага провеждането на това състезание за подрастващи и младежи, защото подобни първенства мотивират младите хора да останат при спорта заради хубавите трасета, добрата организация, възпитанието на борбеност, колективен дух, самодисциплина“, подчерта Добромир Карамаринов. От своя страна Цветан Цветанов заяви, че за него е част да помага на българските лекоатлети и особено на децата в българския спорт. „Уверен съм, че и всички състезатели и гости на международната купа ще усетят гостоприемството на родопчани в лицето на символичния домакин – кмета на Смолян Николай Мелемов. Родопчани винаги са гостоприемни и ще усетите това по топлото посрещане в този красив край на България“, каза още Цветанов.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог