15.04.2015 08:39

НАП запорира фирма на Гриша Ганчев

Видян 1459 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Запор върху акциите на собственици в “Литекс моторс” е наложила Националната агенция за приходите, става ясно от Търговския регистър, пише в. "24 часа". В началото на април двама публични изпълнители от НАП- Росица Янева - Гурева и Мария Попова, са наложили запор върху акциите в производителя на автомобии на “Уотърсий лимитид” и “Терексим”. От Националната агенция за приходите вчера отказаха коментар с аргумента, че те не дават информация за подобни действия, тъй като в тях се съдържат конфиденциални данни. Причината са бъдещи публични вземания.


 


Гурева е запорирала акциите на “Терексим” в автомобилния завод - 38,6%, заради публично вземане с предполагаем размер от 109 000 лв. Размерът на вземането, заради което Попова е наложила другия запор, не се посочва. Той е върху 60,4% от капитала, собственост на “Уотърсий лимитид” - дружество, което според Търговския регистър се контролира от Данаил Ганчев, син на Гриша Ганчев. Данъчни ревизии в различни компании, собственост на Ганчев и на сина му, текат от май 2012 г. До този момент няма оповестявани резултати от тях. Запознати лансираха версията, че запорите върху компании, които са свързвани с Гриша Ганчев, имат общо с действията на временните синдици, които в момента анализират всички компании, които са били кредитирани от КТБ.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион