Свързани новини

07.04.2015 16:21

Цацаров: Радан - цар на уличната пропаганда!

Видян 1484 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Радан Кънев е цар на уличната трибунна пропаганда“. Това каза пред журналисти в  Народното събрание в главният прокурор Сотир Цацаров във връзка с изказването от парламентарната трибуна на съпредседателя на РБ и лидер на ДСБ Радан Кънев, че държавното обвинение се проваля от 10 години. 


"Не ме карайте да давам оценки на г-н Кънев, няма да прозвучи добре. В последните десет години, за които той говори, че държавното обвинение е провал, главни прокурори са били трима души. Нека направи това поне, което са направили моите предшественици, вместо да работи с общи политически лозунги, защото пропаганда всеки може да прави - такава улична, трибунна пропаганда, той е цар на това", изригна пред медиите обвинител номер 1 Сотир Цацаров. 


Според главния прокурор, думите на Кънев говорят сами за него. „Аз също имам мнение за г-н Кънев, но няма да го кажа на глас, защото имам малко повечко възпитание. Не ме карайте да казвам какво мисля", каза още обвинител номер едно.


Отзвукът от страна на главния прокурор дойде, след като преди седмица Радан Кънев критикува остро бездействието на родното държавно обвинение да поеме знакови случаи.


Припомняме и че неотдавна в медийното пространство се завъртя скандална снимка на Кънев, нагло запалил цигара в луксозно заведение. Явно това, че лидерът на ДСБ и на РБ е юрист, а  и законотворец, не му попречи да наруши закона. От своя страна пък съпартиецът му Москов не му наложи глоба. 




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят