Свързани новини

16.03.2015 13:19

Министър излъга Крисия!

Видян 1240 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на образованието проф. Тодор Танев е излъгал малката певица Крисия. Той първо й подарил микрофон, а после го прибрал, разказа ексклузивно пред "България Днес" Марин Петров, баща на най-младото откритие на българската музика. Неприятната случка, която силно разстроила Крисия и продължава да я натъжава и до ден днешен, се разиграла преди около месец. Тогава Танев бил на посещение в Разград и искал да се срещне с малката чаровница.


"Министърът на образованието от дълго време искаше да се види с Крисия, но ангажименти и от двете страни винаги проваляха срещата. Така се случи, че той дойде в Разград и можеше да се види лично с нея", сподели Петров. Дългоочакваната среща обаче се превърнала в тотално разочарование.


"Министърът се приближи до Крисия и й даде микрофон с думите: "Ето ти подаръците от София, които толкова много заслужи с участието си в Малта." Тя много се зарадва, защото микрофонът й хареса. Реши обаче да го остави при директорката, за да може после да си го вземе. Майка й отиде на другия ден и се оказа, че микрофонът не е за Крисия. Министърът бил наредил да е за музикалната школа в Разград заедно с още два микрофона", разказа бащата на момиченцето. Крисия приела много тежко новината, че няма подарък, а родителите й се чудели как да й обяснят, че политиците така постъпват - пред камерите на журналистите правят едно, а в действителност е друго.


Разочарованото момиче питало постоянно защо не е останал за нея. "Ако е голям човек, можеше да й обясня. Но как да кажа на едно 10-годишно дете, че един министър е постъпил по тази начин. Тя няма да ме разбере. Не искам да остана грешно разбран - не е до подаръка, а до принципа. Проблемът е, че министърът направи едно пред камерите, а впоследствие нещо съвсем различно", разочарован е Петров.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец