Свързани новини

04.03.2015 16:05

ЦЦ върти номера с оставки

Видян 1866 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Нима заслужавам на днешния ден да ми правят тези номерца”, запита премиерът Бойко Борисов по време на пресконференция във връзка с подадената оставка на вътрешния министър Веселин Вучков. Използването на множествено число естествено не е случайно, защото за никого не е тайна, че става въпрос за номер на Цветанов, комуто Вучков бе дясна ръка в миналия мандат.


„Да се повдига това, след като я няма като точка в Министерски съвет, след като на тридневно посещение е дошъл стратегически важен президент с всичките си министри в България, където става въпрос България дали ще съумее, чрез Булгартрансгаз да се включи и години наред след това да взимаме решения в голямата компания там, те ме занимават с дребнички такива проблеми, та ме занимават да се обяснявам аз”, коментира премиерът, цитират от "Фокус".


„В момента, в който се мъча всячески да стабилизирам и да изкарам страната от кризата. Днес са дошли 1,3 млрд. по европейски програми в нашите сметки от абсолютно спрени фондове. За няколко месеца, виждате, идват хора, хора, хора, и аз се извинявам, че съм принуден да отговарям и на такива въпроси”, посочи Борисов.


„Точно в този ден ми се сервира това нещо, то политически правилно ли е, подкрепящо правителството ли е това, изнудване ли е, нима не съм доказал, че в рамките на службите, колко директора на ФБР, на ЦРУ на Сикрет сървис, дойдоха и от тази маса казаха, колко добре са работили с мен вече 15 години. Нима в парламента има някой по-разбирач по службите и какво да се направи в МВР и кой колко струва там, нима заслужавам на днешния ден да ми правят тези номерца”, добави министър-председателят.


„Ако беше друг, щях да ви кажа, а те го правят днес. Така че цялото ми уважение към тях, правителство нямаше да има поне четири пъти до сега. Първият път, когато не ми гласуваха данъците, втория път, когато предварителното отчуждаване, третия път за дълга и сега не можем за всяка точка да съберем мнозинство”, допълни Бойко Борисов.


"Досега няма случай някой да ми е дал оставка и да не съм му я приел, така че ти пожелавам приятна работа в парламента", се посочва в стенограмата от днешното правителствено заседание в отговор на депозираната от министъра на вътрешните работи Веселин Вучков оставка. 


„Оттук - нататък, когато решите да си коментирате правните рамки, коментирайте си ги юристите, аз не съм юрист. Няма никаква логика в деня, в който най-голямата служба в света е на посещение тук по покана на една от службите, ние в този ден точно да взимаме решение дали да служат или не. Повече би ме притеснило това, което гледах сутринта от Враца с кмета и с палежите, които стават там – това би ме притеснило повече и ме притеснява. Така че, оттук - нататък ви моля всеки да си гледа внимателно ресорите и да държи отговорността си там, където е”, е заявил още премиерът Бойко Борисов.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се