16.02.2015 10:22

Старши съветник на Обама: Да си признаем за извънземните!

Видян 1813 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Висш чиновник, близък до президента на САЩ, заяви, че истината за НЛО трябва да бъде разкрита на американския народ, предадоха световните агенции. 


По време на последния си ден на служба в Белия дом напускащият старши съветник на Обама, Джон Подеста, изброи най-успешните си мигове и най-големите си съжаления за последната година. Най-важното сред тях е лишаването на американския народ от истината за НЛО.


Дългогодишното увлечение на 66-годишния Подеста по НЛО е добре документирано, и единствено кратката политическа пауза, когато той е ръководител на администрацията на президента Бил Клинтън, го разделя с него, припомня YAHOO NEWS.


При напускането си на администрацията на Обама Джон Подеста написа в Twitter : #thetruthisstilloutthere (истината остава там някъде), намеквайки за сериала "Досиетата X". и призова американското правителство да публикува всички документи за извънземните.


През 2002 г., по време на пресконференция, организирана от Коалицията за свобода на информацията, Подеста говори за важността на публичното оповестяване на разкритията за НЛО.


„Дойде време да се разбере, че истината е някъде там. Трябва да направим това, наистина, защото е вярно. Трябва да го направим, честно казано, защото американците могат да се справят с истината. И трябва да го направим, защото е такъв законът“, казва той.


Преди това Джон Подеста написа и книга: "НЛО-доказателствата на генералите, пилотите и официалните правителствени лица"


След съобщението на Подеста в Twitter в петък, Washington Post припомни за разговора на един от репортерите на вестника с Подеста през 2007 г.


Карън Тумулти го е помолила да коментира факта, че библиотеката на Клинтън в Литъл Рок, Арканзас, е била засипана с искания по Закона за свобода на информацията от търсещите електронна кореспонденция с термини като „Досиетата Х“ и „Зона 51“


Отговорът на Подеста чрез говорителя му бил: „Истината е някъде там“ – слогън на телевизионния сериал“ Досиетата Х„. 


Според американската преса Подеста ще се включи в предизборната кампания за президент на Хилари Клинтън. Той бе и част от екипа на президента Бил Клинтън в Белия дом. 




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци