Свързани новини

23.12.2014 09:10

Скандал в ефир, Бареков напусна бТВ

Видян 1322 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандал в студиото на бТВ направи Николай Бареков. Той напусна изненадващо студиото на телевизията, защото трябваше да говори с Любен Дилов и отказа пряк разговор с него. Преди това Бареков каза, че Любен Дилов е бил много време на заплата и все още го смята за негов служител.


На свой ред Дилов обвини бившия председател на ББЦ, че когато Бареков получи отказ от Борисов за нещо, веднага тича до най-близкия сайт да се пише опозиция. "Радан Кънев се държи повече като опозиция, отколкото ББЦ. Затова се отказах от парламентарната група", възмути се Николай Бареков. И допълни: "Държа да кажа, че не съм напуснал ББЦ, тя има шестима депутати. Без нас тази група няма да съществува. Ако тези депутати решат под някаква форма да се присламчат към това управление, тази партия умира. Днес предстои да обсъдим бъдещата политика на групата в парламента".


На настоятелните въпроси на водещата къде ще се случи това, Бареков отвърна: "На една поляна на Витоша ще обсъждаме. Трябва да се види какво се случва в партията. На евроизборите имахме 11%, на парламентарните - 6 на сто. В последните изследвания на "Галъп" имаме 1,7 %". След като обаче съобщиха, че Любен Дилов-син се е включил по телефона, Бареков стане от мястото си и напусне студиото.


,,Николай Бареков няма как да говори от името на всички в коалицията", заяви по-рано Дилов по повод поредната драма около формацията на бившия тв водещ, цитиран от Нова тв. Вчера Николай Бареков, който е депутат в Европейския парламент, обяви, че оттегля подкрепата си от парламентарната група на своята коалиция. "ПГ на БДЦ няма да се разпадне", смята Любен Дилов-син. Той заяви, че е редно партията на Бареков трябва да реши какво е и как ще се управлява.


"В момента се управлява като тв предаване. На къде върви формацията се определяло от настроението на водещия", допълни Дилов. И обясни, че самопредлагането на Николай Бареков на победителите ГЕРБ след последния вот още тогава притеснило останалите участници в коалицията, тъй като цялата кампания била провеждана на плоскостта "мразим ГЕРБ".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и