Свързани новини

18.12.2014 15:30

По-добра 2015 г., изпитания за Борисов, Лили и Слави

Видян 2725 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тежко ни и горко от този момент до 8 април 2015 г. Това отгоре ни се дава като планетарни влияния на Юпитер, твърдят астролозите. Което ще бъде усложнено особено от 21 януари до 11 февруари (заради Меркурий) и от 11 до 28 март (заради квадрата на най-шантавите планети Уран и Плутон). Като се хванем за зелено, както казваха старите хора, ще ни провърви. Дотогава обаче и астрологически, и политически, и икономически ще бъде голяма мъка.


Иначе годината на овцата според древния български, сега наричан от нас китайски хороскоп, се води успешна и по-добра от други. Ще се помага на трудолюбивите, на благите, на онези, които са упорити. Макар и дървена, овцата, а според някои тълкувания – козата, тича напред със злато. Нейното време обаче настъпва едва в края на зодията Водолей догодина.


Двойно благополучие ни очаква заради факта, че пък номерологично годината 2015 г. се пада Осмица. В източната, а и в западната традиция това е най-късметлийското число. За добрите хора то минава под знака на библейската мъдрост: „Почукай и ще ти се отвори”. За лошите обаче Осмицата е лабиринт – сиреч ще тичат до безкрайност и ще блеят, без да могат да намерят изход.


Какво носи числото 8 като значение, освен късмет? Носи бизнес, носи благополучие, хармония в отношенията, приятни пътувания и повече пари от всяка друга година в 9-годишния цикъл. Понякога те закъсняват, но със сигурност ни намират, когото трябва.


Най-добре ще го разберат онези, които са родени под знака на Деветката – примерно на 9 септември или 22 май. Техният живот никак не е лек и често са неразбрани, но точно в години като 2015 г. рогът на изобилието се изсипва върху тях. И правителството се роди под знака на Деветката и новата година ще покаже добро ли е или е лошо – ще намери ли любов над незавидните си 26% одобрение или ще се изгуби в лабиринт.


Трудничка се очертава годината за хора с лично число 1 като премиера Борисов (13 юни), Лили Иванова (23 април), или Слави Трифонов (18 октомври), а също за други Единици като Меглена Кунева и Сергей Станишев. Те ще приключат с много неща, но все ще им остава нещо недовърщшено. Ще получат още слава, ала ще преживеят и емоционални сътресения. Подчертано внимание се изисква от тях през април и септември, а също и през юли, които ще бъдат изпъстрени с дни на проверка. По-зле могат да се окажат онези, които иначе са големи късметлии и са родени под числото 5 – лесно ще сметнете конкретни дати.


Всъщност, годината на овцата може да пробуди мнозина от нас, които през последните 2 се държаха като овце. Нека само да напомним, че на изборите на 5 октомври реално подадените действителни гласове бяха само 38% - 52 % от хората не гласуваха, рекордните 7,5% бяха недействителните бюлетини, а според разкритието на 5 партии цели 80000 бюлетини или 2,5% от всички не бяха отчетени и сякаш се изпариха в ЦИК.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се