Свързани новини

27.11.2014 15:41

Булбанк увеличава броя на филиалите, които ще изплащат гарантирани депозити

Видян 1342 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 4 декември 54 филиала на УниКредит Булбанк ще имат готовност да изплащат определените от Фонда за гарантиране на влоговете суми на вложителите в КТБ, чиито последни цифри от ЕГН за физически лица и ЕИК за юридически лица са съответно 5 или 6.


Седмица преди началото на процеса УниКредит Булбанк увеличава броя на предварително определените клонове. Така на разположение на клиентите ще са 16 филиала в София и 38 в страната. Пълен списък с филиалите, техните адреси и работно време е достъпен за всички заинтересовани на официалния сайт на УниКредит Булбанк. Изплащането на депозитите ще се извършва в работните дни от седмицата. В специално създадената секция на уебсайта могат са посочени и всички необходими документи за получаване на депозита.


Всички клиенти на УниКредит Булбанк, които имат вложения в КТБ, ще могат да се разпоредят безкасово със средствата си. На тяхно разположение ще е цялата клонова мрежа на УниКредит Булбанк.


В банката е създадена организация така че обслужването на клиенти да премине гладко.


Изплащането на депозити ще се извършва съгласно Закона за гарантиране на влоговете в банките, според който гарантирани са всички сметки в КТБ: срочни, безсрочни, спестовни, депозити – срочни или безсрочни, разплащателни сметки, салда по дебитни карти и други продукти, попадащи в понятието влог по смисъла на закона. Всички депозити ще бъдат изплащане в левове. Тези, които са било открити в чуждестранна валута, ще бъдат изплатени по фиксинга на БНБ в началния ден на изплащането. Определянето на размера на изплащания депозит се извършва изцяло от Фонда за гарантиране на влоговете.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион