Свързани новини

21.11.2014 16:51

Спецакция хвана четирима железничари, източили 175 литра нафта

Видян 1584 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двама машинисти и други двама техни колеги, служители в БДЖ, са арестувани при спецакция на Горнооряховската полиция, съобщават от МВР. Четиримата източили 175 литра дизелово гориво.


Специализираната полицейска операция е проведена вчера от служители на РУ - Горна Оряховица. Около 16.30 часа, в района на училище в железничарския град, полицаите забелязали лек автомобил „Фолксваген Шаран", който внезапно се насочил към гориста местност в близост до ж.п. линия. От колата слезли двама мъже, извадили туби от багажника и ги натоварили в приближил се дизелов локомотив, в който те също се качили и потеглили.


Незабавно в полицейското управление били сформирани екипи, които предприели заградителни действия. Колата била спряна десетина минути по-късно на ул. „Св. Княз Борис Първи", в близост до ж.п. прелез. „Фолксваген"-а шофирал 38-годишният Д.Д. от Горна Оряховица, а заедно с него пътувал 39-годишният Т.Х., жител на Велико Търново - и двамата служители на БДЖ.


При последвалата проверка в багажника на автомобила униформените намерили пет пластмасови туби с вместимост от по 35 литра, пълни с дизелово гориво и два маркуча. На място бил извършен оглед, след което колата е иззета, а двамата мъже - задържани за срок до 24 часа.


Междувременно, на коловоз на гара Горна Оряховица, в локомотив, са задържани машинистът С.С. /40 г./ от плевенското село Опанец и помощник-машинистът С.С. /39 г./ от Севлиево. Те също ще останат в ареста за срок до 24 часа. В качеството на свидетели са разпитани началникът на влака и двамата маневрист-стрелочници.


По случая в РУ - Горна Оряховица е започнато досъдебно производство за кражба. Работата по документиране на престъпната дейност на групата продължава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на