Свързани новини

21.11.2014 14:21

Тестовете за дрога скараха депутатите

Видян 972 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Проверка за употреба на наркотици скара депутатите. В подкрепа на предложението, направено от Юлиан Ангелов от ПФ, народните представители да се подлагат на тест за дрога веднъж годишно, се обяви депутатът от РБ Мартин Димитров. ,,Това не е цирк, изследването е необходимо", категоричен бе той. Димитър Главчев от ГЕРБ пък посочи, че ще подкрепи предложението, ако се обясни какво ще произтече, ако резултатът от теста се окажа положителен. В отговор на това Мартин Димитров заяви, че за него е достатъчно, ако резултатът е положителен, информацията да бъде публично оповестен. Той предложи още да се оповестят публично имената на народните представители, отказали това изследване, предава дартс нюз.


Валери Симеонов от Патриотичния фронт пък настоя да бъде добавен текст, според който народният представител  "няма право да внася в сградата на НС хладно или огнестрелно оръжие, взривни или отровни вещества". Може да ви е смешно, но имаше такъв случай вече, допълни той. „За падането на рейтинга и доверието на НС допринасят хората, които са под наркотична зависимост. Наше задължение е да усъвършенстваме едно решение, така че то да бъде приложено в действие. Има начин да се взима тази проба за наркотични вещества и това трябва да бъде морално задължение всеки да даде такава проба“, заяви Валери Симеонов.


От „Атака” сме твърдо за това народният представител да няма никакви зависимости. Ще подкрепим това предложение, но трябва изследването да се прави на четири месеца, заяви Десислав Чуколов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля