Свързани новини

10.11.2014 14:58

Спасявайте се от Виваком!!! Спират телефони и при платени сметки на цели групи

Видян 6228 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Няколко дни след като платихме сметката на групата номера във Виваком, на който сме сред първите корпоративни клиенти, ни отрязаха. Спряха ни разговорите. При това избирателно – започнаха от тримата шефове, за които очевидно мобилният телефон е оръдие на труда”, разказа дългогодишен клиент на компанията, която беше БТК, Вивател, а в момента се нарича Виваком.


„Когато позвънихме от М-Телски телефон, за да се поинтересуваме какво се е случило, че при платена сметка ни режат, ни се накараха, че телефоните на шефовете били спрени, понеже имали фактура за апарати. Когато направиха проверка обаче, оказа се, че в компютъра им няма такова задължение. Не се вижда в системата. От една страна, апаратите са стока, а не услуга, така че е абсолютно незаконно направеното от оператора дори да имаше сметка. От друга страна, плащането по фактура няма определен срок. Апаратите ги чакахме 3 седмици след договорения срок, защото се опитваха да ни набутат не тези, които искаме, а тези, които са най-скъпи. И ги взехме преди десет дни. Изобщо да не говорим, че неколкократно искаме намаляване на сметките според нови планове, които излизат и се предлагат дори на индивидуални клиенти. Мотаеха ни на два пъти с месеци – първия път с шест, от което загубихме хиляди лева. Срещу оставените от нас през годините стотици хиляди, получаваме ужасяващо обслужване и съветваме клиентите, особено корпоративните – спасявайте се от Виваком”, допълват чистосърдечно ощетените.


„Един от нас пътува до Аржентина. Оставиха го без роуминг 8 дни на другия край на света – на 15 часа път със самолет от България. В местния оператор Кларо обясниха, че от тяхна страна всичко е наред и не могат да си обяснят защо има проблем с роуминга, който и те констатираха. Същото нищо се получи и в съседен Уругвай. Слава Богу, Господ и съдбата го закриляха от неприятности. Иначе какво щеше да направи. Как човек върши работата си с партньор, на който не може да разчита – омръзна ни да губим пари заради несигурния Виваком”, добавят пострадалите. „При други бизнес пътувания, дори в Европа, в страни като Италия например, а също и в Германия, се е случвало да не „идва” роумингът”, разказват за друга услуга на Виваком от техния стародавен клиент.


Компанията завежда още до края на седмицата иск в Комисията за защита на потребителите, за да бъде наказан за много пари некоректният Виваком. Операторът  очевидно има огромни проблеми заради изгорелите 71 милиона евро депозит в Корпоративна търговска банка на общия им собственик Цветан Василев. Апропо, той се опита да прехвърли нещо от нея след особения надзор, но по всички закони това е абсолютно недопустимо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец