Свързани новини

03.11.2014 16:40

Пореден фалстарт на делото срещу Килърите 4

Видян 1791 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес Спецсъдът разпитва тайни свидетели по делото срещу групата за мокри поръчки на  Йосиф Йосифов-Йоско – Килърите 4.


Костинбродския не присъства в зала, а бе представляван от адвоката си Васил Василев. Останалите четирима подсъдими от групата заеха местата си на подсъдимата скамейка.


Припомняме, че петчленната банда с ръководител Йосифов, бе задържана в началото на 2013 г. при операция на барети и полицаи. Йоско Костинбродския, Ивайло Симеонов-Богьовеца, Вергил Славов, Александър Йорданов и Марян Атанасов бяха привлечени за виновни за извършени убийства, отвличания и притежание на незаконно оръжие.


За 13:30 ч. в понеделник бе предвиден разпитът на свидетеля Николай Генов. Той обаче не се осъществи, тъй като стана ясно, че Генов вече е включен в програмата за защитени свидетели. По тази причина прокуратурата поела инициатива да осмисли вчерашното заседание с разпита на друг свидетел - Хрисим Хрисимов, който трябваше да седне на скамейката на мястото на Генов. Изненадата с новото лице, което най-вероятно ще разкаже за действията на Килърите 4,  обаче предизвика недоволство у адвокатите на Йоско и компания, тъй като са се били подготвили с въпроси към Николай Генов. Въпреки негодуванието, делото стартира и спецмагистратите се оттеглиха в специалната зала за разпит на защитените свидетели.


След края на очната ставка стана ясно, че и Хрисимов не се е явил и казусът срещу бандата на Йоско Костибродския е насрочен за утре.


Припомняме, че групата на Йосифов, чиято дейност датира още от 2003 г, е заподозряна за някои от най-знаковите убийства у нас - като това на Фатик. Предполага се, че бандата е свързана и с отвличането на сина на Венцеслав Стефанов и на бизнесмена Стефко Колев.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци