Свързани новини

31.10.2014 12:50

Наказват с предупреждение за уволнение директорката на IV помощно училище

Видян 754 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дисциплинарната комисия към Министерство на образованието ще наложи само предупреждение за уволнение на директорката на IV помощно училище след случая с Ана-Мария, съобщава БиТиВи.


Оказва се, че това ще е единствената последица от проверките, въпреки откритите пропуски в учебното заведение. Не е открит и виновният за оплакванията на детето, за което се предполага, че е сексуално насилвано.


Припомняме, родителите на Ана-Мария, която е аутист, алармираха медиите и обществеността, че дъщеря им е подложена на сексуално насилие в училището си. В резултат на това Министерство на образованието и Държавната агенция за закрила на детето възложиха проверки по случая.


Родителите на Ана-Мария - Радосвета и Росен Симеонови, заявиха, че тя се чувства малко по-добре, но продължава да има пристъпи и особености в поведението, както и често да говори за „чичкото".


Те са категорични, че няма как случилото се с детето им да е станало извън територията на училището, защото там е заключено и учениците не излизат. Щом родителите нямат достъп до учебното заведение, значи и външни хора не би трябвало да имат, смятат Радосвета и Росен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей