Свързани новини

30.10.2014 16:35

Откриха мъртъв издирвания режисьор Захари Паунов

Видян 1151 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обявеният за издирване преди 14 дни режисьор Захари Паунов бе открит мъртъв в колата си вчера преди обед в крайпътна канавка близо до бургаския град Каблешково. Сигнал за колата, паднала в дерето, е подаден от пътничка на междуградски автобус. На мястото веднага пристигнали екипи на полицията, спешна помощ и пожарната.  Оказало се, че в колата има мъртъв мъж и това е именно издирваният режисьор Захари Паунов. Акцията по изваждането на автомобила, пропаднал в крайпътната канавка, продължила близо 2 часа. Тялото на режисьора е откарано за аутопсия в МБАЛ Бургас. Очаква се експертизата да покаже причината за смъртта.


Най-спряганата версия от разследващите е, че Паунов е получил инфаркт по време на шофиране, следствие на което изгубил управление над автомобила. Така колата е паднала в дере, след което се е ударила с голяма скорост в дърво.  


Припомняме, че Захари Паунов бе в неизвестност от 18 октомври, когато около 12.30 часа, е напуснал хотел във Варна. От момента на изчезването до вчера криминалистите нямаха никакви следи от него.


Въпросът дали случилото се е нелеп инцидент или някой е отнел умишлено живота на  режисьора, терзае роднини и приятели на Паунов. Всички те са категорични, че Захари е бил много добър шофьор и трудно би допуснал смъртоносен сблъсък, освен ако в катастрофата не е участвал и друг автомобил. Вчера следобед шефът на МВР-Бургас комисар Георги Костов заяви пред Флагман, че Захари Паунов е катастрофирал самостоятелно и няма данни друга кола да е замесена в пътния инцидент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество.