Свързани новини

28.10.2014 16:08

Сестри замесени в скандал с европари

Видян 1833 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нов скандал с усвояването на средствата по Програмата за развитие на селските райони е на път да очерни името на страната ни пред Брюксел. Този път замесени са две сестри, които заемат свързани с икономически интереси позиции и имат пълната възможност да печелят от това, пише „Труд”.


Докато Цветомира Савова съветва аграрния министър Васил Грудев, сестра й Гергана предлага консултантски услуги по европрограми на министерството чрез своята фирма. Това ясно се вижда от данни в Търговския регистър.


Консултантската фирма на 29-годишната Гергана е регистрирана през 2012 година и от сайта й се вижда, че предлага услуги за консултации по агропрограми, за създаване на микропредприятия и разнообразяване на земеделски дейности.


Според съветничката на министъра обаче, двете сестри не били в конфликт на интереси. Цветомира Савова твърди, че докато тя е съветник на министъра, не е одобрен нито един договор на сестра й по агропрограми.


От сайта на фирмата на сестра й обаче се вижда, че тя има реализирани поректи в общините Бяла Слатина, Ветрино и Шабла, като при обсъждането ан проекта в Бяла Слатина дори Цветомира Савова е присъствала като представител на фирмата на сестра си.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е идеален ден да се заемете с творчески проекти


Изпълнени с вдъхновение и креативност, днес е идеален