Свързани новини

13.10.2014 15:08

УниКредит Булбанк е най-добра банка в България

Видян 1345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

УниКредит Булбанк спечели престижната награда „Най-добра банка в България за 2014“ на международното финансово издание Global Finance. Освен това отличие УниКредит Булбанк завоюва лидерското място и в класацията за най-добра банка попечител, най-добра банка за търговско финансиране и най-добра банка за валутна търговия в България.


Наградата получи лично главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян на официална церемония във Вашингтон от Джоузеф Джарапуто, издател на Global Finance.


Критериите, по които се определят победителите по страни, са финансови показатели, обхват на предоставяни услуги, значими иновации, клиентско обслужване, технологични нововъведения и др. За още по-голяма точност на резултатите, тази година за първи път в проучването е включена и анкета сред корпоративната читатели на престижното издание. Проучването, на база на което се определя най-добра банка, обхваща 22 държави от четири континента. УниКредит Булбанк е носител на този приз за девета поредна година.


През 2014 г. УниКредит Булбанк отбелязва 50 години от създаването си. С увереност в бъдещето банката продължава да работи ЗА своите клиенти, ЗА своите служители, ЗА местните общности. От началото на годината УниКредит Булбанк получи и ред други отличия – от Emea Finance за Най-добра банка в България, за Най-иновативен банков продукт за 2013 за Cash M превод, за Най-добра HR стратегия за развитие на лидерство в организацията за 2013 г. от БАУЧР и др.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден