Свързани новини

09.10.2014 16:15

Настимир: И аз, и колега регистрирахме на себе си Реформаторския блок

Видян 1328 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Конфузът с марката на Реформаторския блок придобива комичен характер. В интервю за Милен Цветков по Нова телевизия собственикът на името Настимир Ананиев, който ще влезе като депутат от София, ако ген. Атанас Атанасов предпочете да стане представител от Благоевград, даде уникални обяснения. Човекът, който купуваше избиратели по ФБ посредством билети за мача Лудогорец – Реал,  разказа, че си приписал правата за пиар, реклама и всякакви агитационни материали, понеже „нямало време”. На въпроса – „едва ли щеше да ви отнеме повече от 2 минути да информирате поне госпожа Кунева”, той обясни, че всичко станало лятото, през юли (б.р.3 месеца преди изборите) и било в полза на РБ. По думите на члена на националното ръководство на България  на гражданите даже собствената му лидерка научила от медиите преди 2 дни, че Настимир е собственик на марката. Радан Кънев разбрал това 2 дни по-рано, понеже, както Ананиев рече, бил „експерт по патентно право”. Как един спец в тази област е допуснал редови член на РБ да припише на себе си търговската марка и за какъв капацитет изобщо можем да говорим, след като не съумява да следи професионалната си област? Това са въпроси без отговор. А Настимир си е откритие на 19’. Ние първи му обърнахме внимание в статията от началото на септември Депутати със смешни имена.


Изумителен е и друг факт, хвърлен между другото от Настимир – неговият колега Петър Славов държал марката в категорията „политическа партия”. Той също е втора писта в РБ, но поне има някаква легитимация като член на Гражданския съвет на формацията.


Защо при говорител, който е патентнет юрист десницата сама не си е регистрирала марката във всички категории? Банда без команда ли е РБ? Знае ли лявата какво прави дясната? Всичко това е много важно да научим, ако тези хора ще ни управляват, особено след станалия прословут „трик” с лъжите на синия лидер Лукарски, наричан вече от всички Лукчо. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.