Свързани новини

30.09.2014 16:45

Антонио Лопез: Подкрепяме проектите на София

Видян 1017 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопез проведе среща с кмета на София Йорданка Фандъкова, на която бяха обсъдени някои от най-значимите проекти, по които работи Общината. Лопез даде висока оценка на дейността на столичния кмет и подчерта, че резултатите от работата на Фандъкова са видими и е много важно да бъде продължено в същия дух.


„Разговаряхме за проекти. Не говорихме за политика, а за онова, което би било в интерес на гражданите на София. Очертахме три основни приоритета, които аз ще отнеса и ще дискутирам в Брюксел. На първо място – проектът за метрото, както и завода за преработка на отпадъци и не на последно място концепцията за тези прекрасни булеварди в цяла София, които представляват лицето на вашата столица. С радост установих и това, което е направено по отношение на обновяването на тролейния, автобусния и трамвайния парк. Наистина е извършено много в тази посока, но трябва да бъдат довършени и тези проекти”, коментира пред журналистите Антонио Лопез.„Имах среща с кмета Фандъкова по времето, когато тя беше кандидат за този пост. От първото интервю в Брюксел аз веднага добих впечатление, че тя се радва на голяма подкрепа. Тя е човек, който е изразител на ценностите на ЕНП, които са скромност, работливост и съвестност в работата”, посочи Лопез.


„Моята задача в качеството ми на генерален секретар на ЕНП е да търся и да намирам най-добрите решения за България и за българите" , добави още той.


"Европейският съюз и Европейската комисия са готови да помогнат само тогава, когато видят, че имаме желанието, готовността и възможността да си вършим работата", коментира от своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще