Свързани новини

17.09.2014 16:08

Близнашки с 15 минутно закъснение за празника на София

Видян 1306 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служебният премиер си позволи закъснение от четвърт час на официалната церемония по повод празника на столицата. Наложи се всички присъстващи да го чакат. Такова нещо се случва за първи път. До сега всички поканени са отивали навреме. Пеша от Министерския съвет до Паметника на Незнайния войн се стига за 5 минути, а с кола със синя лампа отнема до минута и половина. Разстоянието от точка А до точка Б е не повече от 500 метра. Неуважителното поведение на служебния премиер накара посланиците да изпаднат в недоумение, тъй като Близнашки дори не сметна за нужно да поднесе извиненията си. Заради закъснението на премиера президентът Росен Плевнелиев не изнесе предвиденото по програма свое слово.


На официалната церемония по издигането на знамето на града кметът Йорданка Фандъкова заяви, че продължава да работи в името на това София да бъде все по-модерен и удобен за гражданите град.


"На всяко предизвикателство, пред което бяхме изправени, отговорихме заедно с вяра, надежда и любов", каза още Фандъкова „Град и хора, които празнуват мъдростта, имат силата да превръщат изпитанията в предимства”, допълни тя. По повод празника Общинският съвет връчи награди на заслужилите столичани, а със званието Почетен гражданин на София посмъртно бяха удостоени футболните легенди Никола Котков и Георги Аспарухов - Гунди.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.